В’язання

Коли розповідаєш комусь, що в’яжеш, перше, що спадає на думку, це спиці і рівненькі рядочки вовняних шкарпеток. Але ж в’язати можна стільки всього цікавого! Килимки, рукавиці, сумки, закладки, іграшки. Після збирання всього підряд мені захотілось мати якесь практичне хобі. У вишиванні немає нічого поганого, просто стає смертельно нудно навіть на думку про закінчення міської панорами, яка вже років п’ять лежить на дні моєї шухляди.

IMG-4809

В англійській мові в’язання крючком і спицями мають різні назви: crochet i knit, що значно полегшує пошуки в інтернеті і на журнальних полицях. Журналів тут, до речі, вистачає, з цікавими схемами, готовити наборами і додатками. Редактори підлаштовуються під модні тренди, пори року і свята, купують схеми і беруть інтерв’ю у молодих дизайнерів, блогерів і влогерів. Я звичайно перевіряю, що там всередині, щоб не купувати кота в мішку, але часом мене вдається спокусити різними няшностями. Цього місяця це був крючок з ручкою з кольорової полімерної глини.

В Україні я розглядалась за чимось подібним, але удача мені так і не посміхнулась. Єдине, що трапилось – крихітний набір для в’язання мереживної серветки на полиці поруч з іграшками в одному з супермаркетів.

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )